Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
7°
Karaman
Parçalı bulutlu
6°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya SMMMO'dan 29 Ekim mesajı: ‘Cumhuriyet sonsuza dek var olacak’”

Konya SMMMO'dan 29 Ekim mesajı: ‘Cumhuriyet sonsuza dek var olacak’”

Konya SMMMO Başkanı Halil Bıçakçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Cumhuriyetin 102. yılını gurur ve heyecanla kutladı.

KAYNAK: KONYA SMMMO
Okunma Süresi: 2 dk

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Halil Bıçakçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Bıçakçı mesajında, Cumhuriyetin milletimiz için özgürlük, eşitlik ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü, ilk günkü gurur ve heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şanlı ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu değer, sonsuza dek varlığını sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetin çağdaş Türkiye’nin temel taşı olduğunu belirten Bıçakçı, “Bilimin, aklın ve adaletin ışığında ilerleyen bir ülke olmanın yolunu açan Cumhuriyet, bizlere büyük sorumluluk yüklemektedir. Bu emaneti korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere en güçlü şekilde aktarmak en önemli görevimizdir” dedi.

Başkan Bıçakçı, mesajını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyetimizin varlığı yalnızca ülkemiz için değil; bölgemizde ve dünyada özgürlük arayışı içinde olan halklar için de bir umut kaynağı olmuştur. Bizler bu umudu yaşatmanın bilinciyle, daha güçlü bir Türkiye için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyetimizin kazandırdığı değerleri daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız.”

Mesajını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman silah arkadaşlarını, şehit ve gazileri rahmet ve minnetle anarak tamamlayan Bıçakçı, halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içten dileklerle kutladı ve Cumhuriyetin ilelebet payidar kalacağına olan inancını paylaşt

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *