Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
2°
Karaman
Açık
4°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya OSB’de gelecek yılın projeleri Vali Akın’la ele alındı

Konya OSB’de gelecek yılın projeleri Vali Akın’la ele alındı

2025 yılı son Konya OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı, tamamlanan ve planlanan projelerin değerlendirilmesiyle Vali İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.

KAYNAK: Konya Valiliği
Okunma Süresi: 1 dk

2025 yılı son Konya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı, Konya Valisi İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Vali Yardımcısı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Konya OSB Başkanı Mustafa Büyükeğen ve OSB Müteşebbis Heyet üyeleri katıldı.

OSB Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda, 2025 yılında tamamlanan projeler ile 2026 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler kapsamlı şekilde ele alındı. Yetkililer, toplantıda OSB’nin mevcut durumu ve geleceğe yönelik yatırım ve üretim planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *