Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen “Teravih Buluşmaları” kapsamında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci, Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Firdevs Camii’nde kılınan teravih namazının ardından mahalle sakinleriyle buluşan heyet, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

“Ramazan Boyunca Her Gün Farklı Bir Mahallede Olacağız”
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ifade eden Başkan Hasan Kılca, teravih sonrası gerçekleştirilen buluşmaların önemine dikkat çekti. Kılca, Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek bu mübarek ayın bereketini paylaşmayı sürdüreceklerini söyledi.

“Toplumsal Dayanışmamız Güçleniyor”
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Akif Demirci ise Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı artıran önemli bir fırsat olduğunu belirterek, teravih buluşmalarının birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı.

Program kapsamında teravih namazına katılan vatandaşlara belediye tarafından salep ikram edilirken, Karatay Gençlik Meclisi gönüllüleri de çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.