Konya
Kapalı
-3°
Aksaray
Parçalı bulutlu
-3°
Karaman
Kapalı
-0°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya İletişim Başkanlığı’nda tanıdık isim göreve döndü

Konya İletişim Başkanlığı’nda tanıdık isim göreve döndü

Tuncay Karabulut, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne yeniden atanarak bölgedeki iletişim ve kamuoyu çalışmalarını sürdürmeye başladı.

KAYNAK: İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü
Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevine Tuncay Karabulut yeniden atandı. Karabulut, daha önce de yürüttüğü göreve, İletişim Başkanlığı tarafından yeniden görevlendirildi.

Göreviyle ilgili açıklamada bulunan Karabulut, “İletişim Başkanımız Sayın Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın takdirleriyle, Konya, Aksaray ve Karaman illerinde kurumumuzun misyonunu en güçlü şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Kamu diplomasisi, iletişim stratejileri, kamuoyu bilgilendirme faaliyetleri ve uluslararası tanıtım süreçlerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yeni dönemde kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla güçlü bir işbirliği içinde olacaklarını vurgulayan Karabulut, “Bölgemizin potansiyelini en iyi şekilde yansıtmak, doğru ve hızlı bilgi akışını sağlamak ve basın kuruluşlarımızla olan işbirliğimizi daha da ileri taşımak için kararlılıkla çalışacağız. Bu kutlu göreve beni yeniden layık gören Sayın İletişim Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *