Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Seydişehir ilçesinde bir dizi programa katıldı.
Program kapsamında Seydişehir Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan’ı ziyaret eden Yiğit, ardından “İlçe Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu Toplantısı”nda ilçe yöneticileri ve okul müdürleriyle bir araya geldi.
Toplantıda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, mesleki eğitim çalışmaları ve okul-veli iş birliği konularına değinen Yiğit, Milli Eğitim Bakanlığı ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projeleri değerlendirdi.
Program kapsamında Seydişehir Gazi İlkokulu, Seydişehir İmam Hatip Ortaokulu ve Seydişehir Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi’ni ziyaret eden Yiğit, sınıflarda öğrencilerle, öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu. Okul yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretler kapsamında ayrıca “Seydişehir Okuyor” projesi çerçevesinde düzenlenen “Sessiz Kitap Okuma” etkinliğine de katılan Yiğit’e, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan eşlik etti.
