Konya Haber: Konya’nın Bozkır ve Ilgın ilçe belediyeleri depremden etkilenen küçükbaş hayvan üreticileri için küçükbaş canlı hayvan kampanyası başlattı.
Başlatılan kampanyaya dair bilgiler paylaşan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, hayvancılık ile geçimini sağlayan ve hayırsever vatandaşlardan kampanyaya destek vermelerini istedi.
Bozkır Belediye Başkanı Saygı yaptığı açıklamada, “Depremden etkilenen küçükbaş hayvan üreticisi vatandaşlarımız için başlatılan damızlık küçükbaş hayvan kampanyasına hayvancılık yapan vatandaşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızı destek vermeye davet ediyorum. Müracaatlar Bozkır Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.
Küçükbaş canlı hayvan kampanyasına dair Bozkır Belediyesi’nden iletişim numaraları da paylaşıldı.
0332 426 11 11/0534 818 71 71 numaralı telefonlardan iletişim kurulabiliyor.
"GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ"
Öte yandan Ilgın Belediyesi de küçükbaş canlı hayvan kampanyası başlattı.
Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, “Gün birlik ve beraberlik günü. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un önderliğinde başlatılan küçükbaş canlı hayvan kampanyasına hayırsever vatandaşlarımızı destek vermeye davet ediyorum. Müracaatlar Ilgın Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne yapılacaktır” dedi.