Konya Fırıncılar, Pideciler, Simitçiler, Kadayıfçılar ve Yufkacılar Odası seçimleri yapıldı. Çok sayıda üyenin katıldığı kongrede, mevcut Başkan Vedat Honça, oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası konuşan Honça, zor şartlar altında hizmet verdiklerini belirterek, “Buna rağmen bizler oda olarak tüm üyelerimiz ile birlikte el birliği içinde olduk. Sorunlarımızın çözümü, dayanışmanın sağlanması açısından ne gerekiyorsa yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bana bir kez daha güvenerek bu zorlu göreve getiren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Mevcut başkan Honça’nın tek liste ile gittiği seçimlerde üyelerin tamamının oyunu alması, Konya’daki fırıncılar, pideciler, simitçiler, kadayıfcılar ve yufkacılar camiasında birlik ve dayanışmanın pekiştiğini gösterdi.