Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ile 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Kayacık Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu.

Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek’in katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, emniyet personeli yoğun ilgi gösterdi. Doğaya katkı sunmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir miras bırakmak amacıyla yapılan etkinlikte çok sayıda fidan dikildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, organizasyona katkı sunan tüm personele teşekkür edilerek, çevre bilincini artırmaya yönelik bu tür faaliyetlerin önemine dikkat çekildi.


