Beyşehir Belediyesi, 29. ETUDOSK Dağcılık Etkinliği kapsamında düzenlenen Anamas Dedegül Dağı Zirve ve Kamp Faaliyeti’ne güçlü bir katılım sağlayarak organizasyona destek verdi.
Yapılan açıklamada, Beyşehir’den yaklaşık 300 kişilik bir grupla etkinliğe katılım sağlandığı belirtilirken, belediye tarafından çay aracıyla iki gün boyunca tüm katılımcılara çay, kahve ve sıcak su ikramında bulunulduğu ifade edildi.

Beyşehir Belediyesi’nin desteklediği Beyşehir Trekking grubu, 14 yıldır düzenli olarak katıldığı bu organizasyonda bu yıl da önemli başarılara imza attı. Zirveye ulaşan birçok sporcu, Beyşehir ekibinden oldu.
Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bu etkinlik, Beyşehir’in tanıtımına katkı sağlarken aynı zamanda turizm potansiyelimizin artmasına ve ilçemizin ekonomik gelişimine de destek olmaktadır. Bu nedenle benzer organizasyonlara önem veriyor ve desteklemeye devam ediyoruz."