Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Karatay Belediyesi o binada restorasyon yapacak

Karatay Belediyesi o binada restorasyon yapacak

Karatay Belediyesi, Kerimdede Mahallesi sınırları içinde bulunan tarihi binada restorasyon çalışması için ihale düzenliyor.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya'nın Karatay ilçesi Kerimdede Mahallesi 32416 ada, 2 parselde yer alan tescilli 252 m2 iki katlı yığma kagir eski eser yapının restorasyonu ve çevre düzenlemesi için ihale düzenleniyor.

Karatay Belediyesi tarafından yapılacak ihalede toplam 220 kalem iş yaptırılacak. 3 Kasım 2022 tarihinde yapılacak ihaleyi kazanan firmadan işi 270 günn içinde yapması isteniyor.

karatay-restore-2.jpg

Yayınlanan ihale ilanında "Korunması Gerekli Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları İle Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslar”ın 23. Maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir" cümleleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *