Konya Haber: İYİ Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi Anadolu’da Bugün Gazetesi’ni ziyaret etti. Yokuş, ziyaretinde Konya’da gerçekleştirmek istediği projelerinden bahsetti.
İYİ Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, Anadolu’da Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Dargeçit ile bir araya gelerek seçim gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
İYİ Parti Konya Milletvekili olarak Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek için azimle çalıştığını belirten Yokuş, “Her ilçemizin, her mahallemizin bana ulaşan sorunlarını ve taleplerini TBMM’de dile getirdim. Bu çalışmaları görsel ve yazılı medyada kamuoyunun bilgisine sundum” dedi.

Milletvekili olduğu dönemde işini büyük bir heyecanla ve çalışmayla yapmanın mutluluğunu yaşayan Yokuş, “Milletvekili olduğum süreçte 138 adet soru önergesi, 40 adet araştırma önergesi, 23 adet kanun teklifi verdim. Yine bu süreçte 233’ü genel kurul konuşması, 30’u komisyon konuşması olmak üzere toplam 266 konuşma yaparak hemşerilerimin ve ülkemizin sorunlarını meclis kürsüsünden dile getirdim. Bu sayılar Konya Milletvekilleri arasında bir rekordur. Konyalı hemşerilerimizden 14 Mayıs 2023’te yapılacak milletvekilliği seçimlerinde tekrar yetki istiyorum. Aynı heyecan ve çalışma azmiyle değerli Konyalıların sorunlarına çözüm bulmak, taleplerini yerine getirmek, Konya’mızı hak ettiği yere ulaştırmak için yine yanınızdayım ve helal oylarına talibim. Konya’nın tarih yazacağına inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.