reklam
reklam
Konya
Açık
5°
Aksaray
Kapalı
7°
Karaman
Kapalı
7°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Ekrem Coşkun’dan yeni müjde! Eski Garaj’da şok fiyata yemek fırsatı

Ekrem Coşkun’dan yeni müjde! Eski Garaj’da şok fiyata yemek fırsatı

Konya’da dönerin sevilen markası Ekrem Coşkun, şimdi de Eski Garaj bölgesine yeni bir konseptle geliyor.

Okunma Süresi: 1 dk

Konya’da dönerin sevilen markası Ekrem Coşkun, şimdi de Eski Garaj bölgesine yeni bir konseptle geliyor. Ünlü marka, sulu yemek sektörüne adım atarak Konya’daki lezzet yelpazesini genişletiyor.

İlk şubesini Meram Tıp Fakültesi yolu üzerindeki Opet içerisinde açan işletme, burada gördüğü yoğun ilginin ardından Eski Garaj civarında ikinci şube için hazırlıklara başladı.

Yeni şubede müşterilere çorba, kuru fasulye, pilav, tavuk ve et kavurma gibi ev yemekleri sunulacak. İşletme yetkilileri, “Fiyat-performans ve ürün kalitesi açısından bugüne kadar olumsuz bir geri dönüş almadık. Her gün daha iyisi için çabalıyoruz. Bu kalite bu fiyat başka yerde yok!” ifadelerini kullandı.


Menüdeki fiyatlar ise şöyle:

Çorba: 40 – 50 TL

Kuru fasulye: 50 – 65 TL

Pilav: 20 – 30 TL

Tavuk kavurma: 70 – 100 TL

Et kavurma: 150 – 250 TL

Büyük boy ayran: 30 TL

Meşrubat: 35 TL

Su: 10 TL

Kısa süre içinde açılması planlanan Eski Garaj şubesi, Konya’da dönerin ardından sulu yemek konseptiyle de damaklara hitap edecek.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Açmışlar mı. Açacaklar mı
BEĞENME
0
CEVAPLA