Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, uzun süredir beklenen Antalya–Derebucak–Beyşehir Duble Yol Projesi’nin start aldığını duyurdu. Başkan Kısa, müteahhit firmanın Derebucak’ta şantiye kurduğunu ve haftaya tüm araç ve ekipmanlarla çalışmalara başlanacağını açıkladı.
Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, şunları söyledi:
“Antalya – Derebucak – Beyşehir Duble Yol Projesi başlıyor
Uzun yıllardır beklenen, bölgenin kalkınması ve vatandaşlarımızın güvenliği için hayati önem taşıyan duble yol çalışmalarında ilk adım atıldı. Şantiyesi Derebucak’ta kurulan müteahhit firma, haftaya tüm araç ve ekipmanlarıyla sahaya inerek çalışmalara başlayacak.
Yeni yol sayesinde ulaşım daha güvenli, daha hızlı ve daha konforlu hale gelecek. Bölgemiz için tarihi bir adım atılıyor.
Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’e, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu Bey’e , Ak Parti İl Başkanımız Sayın Fatih Özgökçen Bey’e , Ak Parti Konya Milletvekillerimize, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış Bey’e, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay Bey’e, Karayolları Genel Müdürümüz ve Konya Bölge Müdürümüze, İlçe Başkanımız Sayın Dursun Kabakcıoğlu Bey’e ve özellikle bu yolun proje,ihale ve yapım çalışmalarına başlanmasında emeği geçen Ak Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Tahir Akyürek Bey’e teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.”