Konya
Hafif yağmur
7°
Aksaray
Kapalı
10°
Karaman
Kapalı
7°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Bu görüntüler Konya’da mı çekildi? Katliama ilişkin başkandan açıklama

Bu görüntüler Konya’da mı çekildi? Katliama ilişkin başkandan açıklama

Konya’nın Akşehir ilçesinde sosyal medyada yayılan ve infiale yol açan köpek ölülerine ait görüntülerle ilgili Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal’dan resmi açıklama geldi.

MUHABİR: Hatice Esra Bedenli
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Akşehir ilçesinde sosyal medyada yayılan ve infiale yol açan köpek ölülerine ait görüntülerle ilgili Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal’dan resmi açıklama geldi. Başkan Köksal, söz konusu görüntülerin belediye ile bir ilgisinin bulunmadığını ve olayın geçmiş tarihlere dayandığını belirtti.
 Başkan Köksal, bir Instagram hesabı üzerinden paylaşılan bu üzücü görüntülerin Akşehir Belediyesi ile hiçbir bağlantısının olmadığını kesin bir dille ifade etti.
Görüntülerin, KOSKİ arıtma tesisinin Akşehir Gölü’ne dökülen su kanalının kenarına bırakılan köpeklere ait olduğu ve yaklaşık 3 ay öncesine dayandığı bilgisi paylaşıldı.Konunun zaten Jandarma Komutanlığına intikal ettiğini belirten Köksal, sorumluların bir an önce tespit edilmesini beklediklerini vurguladı.

Köksal, "Şiddetle kınıyorum" başlığıyla yaptığı açıklamada, bilgi sahibi olmadan belediyeyi zan altında bırakan ve ön yargılı yaklaşan kişileri de aynı hassasiyetle kınadığını belirterek,” Ülkemizin çeşitli yerlerinden bu hassas konuda bilgi sahibi olmadan; Akşehir Belediyesini zan altında bırakan, ön yargılı peşin hüküm sahiplerini de aynı hassasiyetle kınıyorum.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *