Seydişehir Belediyesi, ilçenin sanayi ve üretim potansiyelini artıracak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Yeni Oto Sanayi Bölgesi’nde başlatılan proje ile sanayi gelişirken, dükkanı olmayan esnaflara da işyeri sahibi olma fırsatı sağlanıyor.
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, projeyle ilçenin ekonomik dinamizmini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Yeni Oto Sanayi Bölgesi’nde modern, güvenli ve sürdürülebilir iş alanları oluşturarak sanayimizi daha güçlü ve esnafımızı daha üretken hale getiriyoruz” dedi.
Seydişehir Belediyesi Prefabrik Üretim Tesisleri’nde üretilen 44 adet modern sanayi dükkanının yapımına başlandığını ifade eden Başkan Ustaoğlu, “Bu büyük yatırım sadece esnafa değil, ilçemizin istihdamına ve üretimine de katkı sağlayacak. İlçemizi büyütmek için önce esnafımıza yatırım yapmalıyız” şeklinde konuştu.
Projede dükkanlar, 100 m² zemin ve 22 m² çekme kat olmak üzere toplam 122 m² olarak planlandı. Kuzey cephedeki dükkanların peşin fiyatı 2.700.000 TL, güney cephede 2.800.000 TL olarak belirlenirken, taksitli ödeme seçeneğinde Kuzey cephesi 3.150.000 TL, Güney cephesi 3.300.000 TL olarak belirlendi. Başvurularda, esnaf olup dükkanı olmayanlara öncelik verilecek ve başvurular Seydişehir Belediyesi SEBELTAŞ A.Ş. tarafından kabul edilecek.
Başkan Ustaoğlu, “Üreten, gelişen ve güçlenen bir Seydişehir için hep birlikte çalışıyoruz. Bu projeyle ilçemizin ekonomisine ve esnafımıza yeni bir soluk kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.