Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisinin haftalık buluşmasında gençlerle bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti ve gençlerin çalışmalarını yakından dinledi.

Başkan Altay, gençlerin üretim ve istihdam yaratma süreçlerine dikkat çekerek, “Ülkemiz için üretiyor, istihdam oluşturuyorsunuz. Tabiri caizse ekmeğinizi taştan çıkarıyorsunuz. Biz de sizlere destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Çalışan Gençlik Meclisi’ne yeni bir merkez kazandırmak için çalıştıklarını dile getiren Altay, “Yeni merkezimiz tramvaya yakın ve sosyal imkanları çok daha iyi bir yerde olacak. Toprağa saçtığımız tohum, artık gövdesi sağlamlaşmış ve dallarıyla gölge oluşturan bir yapıya kavuştu” dedi.

Programda, Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Kuyucu da yer alırken, Başkan Altay gençlerin sorularını yanıtladı ve gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
Etkinlik, gençlerin motivasyonunu artırmayı ve meclisin faaliyetlerini güçlendirmeyi amaçlayan samimi bir buluşma olarak tamamlandı.