Akşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren AtaPark Spor ve Eğlence Merkezi, kış sezonunun başlamasıyla birlikte yeni dönem kampanyalarını duyurdu. Fitness salonu, olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı ve şok havuzu gibi birçok imkânın sporseverlerin kullanımına sunulduğu AtaPark’ta üyeler için çeşitli avantajlar sağlanıyor.
Yeni kampanyalı paketler kapsamında; 1 aylık üyeliklerde 1 hafta, 3 aylık üyeliklerde 3 hafta, 6 aylık üyeliklerde ise 6 hafta hediye veriliyor. Öğrencilere özel indirimli fiyatlar da uygulanıyor. Ayrıca kontörlü sistemle kullanımda 25 kontör alanlara 5 giriş, 50 kontör alanlara 10 giriş hediye ediliyor. Böylece hem bireysel hem de aile üyeliklerinde esnek kullanım imkânı sağlanıyor.
AtaPark’ta step-aerobik, zumba, pilates ve reformer programları yeni sezonda da devam edecek. Haftada 2 seans olarak düzenlenen toplam 8 seanslık programlarda katılımcılar, seans süresince tesisin tüm imkanlarından ücretsiz yararlanabilecek.