Konya
Parçalı bulutlu
4°
Aksaray
Kapalı
6°
Karaman
Kapalı
5°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri AKOM’dan uyarı: "Konya’da sabah ve gece saatlerinde don ve sis bekleniyor

AKOM’dan uyarı: "Konya’da sabah ve gece saatlerinde don ve sis bekleniyor

Konya AKOM, bu hafta şehrin parçalı ve çok bulutlu olacağını, sabah ve gece saatlerinde buzlanma, don, pus ve sis ile birlikte kar yağışı riskine karşı dikkatli olunması gerektiğini duyurdu.

MUHABİR: Alara Çifçi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’da bu hafta hava genel olarak parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don hadiseleri görülebileceği bildirildi.

Konya Afet ve Acil Durum Yönetimi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, haftanın ilk günlerinde Pazartesi karla karışık yağmur ve kar yağışı, Salı günü aralıklı hafif kar yağışı beklenirken, Pazar günü şehrin güneydoğu kesimlerinde kar yağışının etkili olacağı belirtildi.

Yetkililer, özellikle sabah ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma, don, pus ve sis nedeniyle sürücülerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *