AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanlığı bünyesinde görev yapan mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde görev yapan mahalle başkanlarının katılımıyla il başkanlığında düzenlenen toplantıda teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve yerel organizasyonlar değerlendirildi.

Toplantının ardından düzenlenen “gönül sofrası” programında birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, teşkilat mensupları arasındaki dayanışmanın güçlendirildiği ifade edildi.

Özgökçen, Konya’nın her mahallesinde vatandaşlarla güçlü bağlar kurmaya devam edeceklerini belirterek, “Hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmayı sürdüreceğiz” mesajını verdi.