Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor’u normal sezonun son iç saha maçında yalnız bırakmadı.
Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Pizzabulls Co Basket’i 96-84 ile geçen ve 18. galibiyetini alan sarı siyahlı ekibi tebrik eti. Altay, bitiş düdüğünün ardından parkeye inerek teknik heyet ve oyuncuları kutladı.
Basketbola verdiği destekle bilinen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya Büyükşehir Belediyesporumuz iyi mücadele ile sahadan 96-84 galip ayrıldı. Takımımız play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Hocalarımız ve oyuncularımızı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Altay, uzun süre parkeden ayrılamadı. Konyalı basketbolseverler ve çocuklar Altay ile fotoğraf çektirmek için birbiri ile yarıştı.

