Konya
Kapalı
-3°
Aksaray
Parçalı bulutlu
-3°
Karaman
Kapalı
-0°
Ara
Anadolu'da Bugün Karaman Haber Karaman'da depremde hayatını kaybeden öğretmen ve 2 çocuğu için mevlit okutuldu

Karaman'da depremde hayatını kaybeden öğretmen ve 2 çocuğu için mevlit okutuldu

Karaman Haber: Depremde hayatını kaybeden öğretmen ve 2 çocuğu için memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Balkusan köyünde ailesi tarafından mevlit okutuldu.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Karaman Haber: Depremde hayatını kaybeden öğretmen ve 2 çocuğu için memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Balkusan Köyünde ailesi tarafından mevlit okutuldu.

Balkusan Köyü Muhtarı Kazım Yılmaz, Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'da yakalanarak hayatını kaybeden sınıf öğretmeni olan oğlu Uğur Yılmaz ve 2 torunu için köy meydanında mevlit okutturarak yemek verdi. Okutulan mevlit programına köy halkı ve davetliler katıldı. Baba Kazım Yılmaz, acılarını paylaşarak düzenledikleri mevlit programına katılan herkese teşekkür etti.

Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'ın Altınözü ilçesinde yakalanan sınıf öğretmeni Uğur Yılmaz, kızı İnci (2), oğlu Mert (4) ve eşi Melike Yılmaz, yıkılan binanın altında kaldı. Enkazdan Uğur Yılmaz ile 2 çocuğunun cansız bedenine ulaşılırken, eşi ise yaralı olarak kurtarılmıştı.

Görsel Kaynak: İHA

Karaman'da depremde hayatını kaybeden öğretmen ve 2 çocuğu için mevlit okutuldu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *