Yusuf Dikeç annesini paylaştı! Gelen çirkin yorumlara Elon Musk da tepki gösterdi

Paris Olimpiyatları’nda büyük bir başarıya imza atarak gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Paylaşımın altına gelen çirkin yorumlara Elon Musk da tepki gösterdi. İşte tüm detaylar...

Yusuf Dikeç annesini paylaştı! Gelen çirkin yorumlara Elon Musk da tepki gösterdi
Yayınlanma:

2024 Paris Olimpiyatları’nda büyük bir başarıya imza atarak gümüş madalya kazanan milli atıcı Yusuf Dikeç, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Dikeç, annesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını “My Most Precious” (En Değerlim) notuyla paylaştı. Ancak bu paylaşım, sosyal medyada bazı olumsuz tepkilere yol açtı.

Fotoğrafın altında bazı kullanıcılar, başörtüsü nedeniyle rahatsızlıklarını ifade eden çirkin yorumlar yaptı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız” şeklinde bir yorumda bulunarak, başörtüsü üzerinden eleştirilerde bulundu. Diğer yorumlar da benzer şekilde olumsuz ve küçültücü ifadeler içeriyordu, bazı kullanıcılar ise “sil şunu” ve “Bizi Arap sanacaklar” gibi tepkiler verdi.

Ancak, Dikeç’in paylaşımına gelen olumsuz yorumlara karşılık bazı kullanıcılar da bu çirkin eleştirilere karşı çıkıp destek verdiler. Bu tepkilere rağmen, Dikeç’in annesiyle olan bu fotoğrafın paylaşıldığı post, hem destek hem de eleştirilerin merkezinde oldu.

"ONA ÇOKK BÜYÜK SAYĞI DUYUYORUM"

Bu olumsuz yorumların ardından, X'in sahibi Elon Musk, Yusuf Dikeç’in annesine yönelik övgü dolu bir yorumda bulundu. Musk, “Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Varlığıyla korur, inancıyla güçlendirir, kendi savaşlarınızı cesaretle vermenizi öğretir. Ve siz olimpiyatlarda cesaretle, üstün bir isabetle mücadele ettiniz. Sizin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum” ifadeleriyle, Yusuf Dikeç’in başarısına ve annesinin katkısına duyduğu saygıyı dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.