Konya
Açık
5°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Açık
5°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Gündem YHT’den son dakika açıklaması! Seferler durduruldu

YHT’den son dakika açıklaması! Seferler durduruldu

TCDD Taşımacılık’tan yapılan açıklamaya göre, Bilecik ile Osmaneli istasyonları arasında meydana gelen yangın, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında tehlike oluşturdu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

TCDD Taşımacılık’tan yapılan açıklamaya göre, Bilecik ile Osmaneli istasyonları arasında meydana gelen yangın, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında tehlike oluşturdu. Bu nedenle, İstanbul ve Ankara’dan saat 19.30’da hareket eden karşılıklı YHT seferleri güzergâh kontrolü amacıyla durduruldu.

Yetkililer, demiryolu hattının güvenli hale getirilmesine yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

TRENLER HAREKET ETTİ

Yaşanan durum nedeniyle tren seferlerinde gecikmelerin yaşanabileceği ifade edilirken, yolcuların anlayışı için teşekkür edildi.Daha sonra yapılan açıklamada. Şu ifadeler kullanıldı: “Güzergâh kontrolü tamamlanmış olup, bekleyen Yüksek Hızlı Trenlerimiz saat 23.20’de varış istikametlerine doğru hareket etmiştir. Yolcularımıza önemle duyurulur.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *