Türkiye bu mide bulandıran olayı konuşuyor! 'Müge Anlı'da Ensest ilişki...'

ibrahim Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığına dair iddiayla Müge Anlı'ya başvurdu: "Eğer bu kadın bu adamdan hamile kalırsa benim torunum doğacak!"

Türkiye bu mide bulandıran olayı konuşuyor! 'Müge Anlı'da Ensest ilişki...'
Yayınlanma:

Umut Yetik 8 yaşındaki kızını bulmak için Müge Anlı ve ekibine başvurdu.

Yetik'in söyledikleri tüm Türkiye'ye pes dedirtti. İkinci eşiyle kağıt üzerinde boşanmış olmasına rağmen, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve beraberlerinde 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü açıkladı. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında olduğunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu ifade etti.

121627169-frg.jpg

Oğlumdan Torunum olacak

Gözyaşlarına boğulan Yetik; "Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. ‘Boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız’ deyip beni boşanmaya ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumu doğuracak" dedi.

glwcdb2xqaawhs9.jpg

Arabasına Uyuşturucu Koyup Polise İhbarda Bulundular

Boşandığı eşi ve oğlunun kendisine kumpas kurduğunu iddia eden Yetik; "Bana bir kumpas kurup kaçtılar. 30 Mart gecesi oğlum ısrarla bana kuaför müşterimizin aradığını, ısrarla oraya gitmemiz gerektiğini söylediler. Araç geldi, araca bindim, 15 dakika sonra jandarma ekipleri aracı durdular, çantamdan birkaç yasaklı madde çıktı. İfademi verdikten sonra beni serbest bıraktılar. Çünkü benim geçmişimde suç dosyası yok, kendimden çok eminim. Hastaneden hep birlikte çıktıktan sonra bana ne olduğunu sordular. Ben temiz çıkarsam bunu yapan kişinin kumpastan yargılatacağımı söyledim, ne olduysa bu blöften sonra oldu. O gün 9'dan sonra ne Tuğçe'nin ne de Mustafa'nın telefonlarına ulaşamadık, beni hapse attıracaklardı başaramayınca kaçtılar" ifadelerini kullandı.

Sapık Anne İddiayı Doğruladı

İddiaların merkezinde yer alan Tuğçe Akpençe, canlı yayına bağlanarak, Kocasından şiddet gördüğünü söyledi ve birlikteliğini kabul etti. Akpençe, üveyle oğlu ile ilişkisinin 8-9 ay önce başladığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.