TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak? TOKİ'den umutlandıran açıklama

TOKİ'nin her yıl yaptığı yüzde 25 indirim kampanyası için çalışmalar sürerken, net tarih için heyecanlı bekleyiş var. TOKİ, indirim kampanyasına yönelik ilan edilecek gelişmelerden haberdar olmak adına kurumsal hesapların takip edilmesini istedi

TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlayacak? TOKİ'den umutlandıran açıklama
Yayınlanma:
Güncelleme:

TOKİ indirim kampanyası 2024

TOKİ, her yıl borcun tamamını kapatmak ya da bir kısmını kapatmak adına indirim kampanyaları yapıyor. Her yıl mayıs ve eylülde bu noktada yüzde 25 indirim kampanyaları için duyurular yapılıyordu.

Her yıl yapılan indirim kampanyası bu mayısta yapılmadı. Gözler ise bu aya çevrilmiş durumda. Eylül ayı kampanyası için çalışmalar sürerken, net tarih henüz resmi olarak duyurulmadı. 2023’teki yüzde 25 kampanyası 21 Eylül'de başlamıştı.

TOKİ 2024 indirim kampanyası ne zaman?

Tapusunu hemen satın almak isteyen binlerce hak sahibi de konuyu merak ediyor. TOKİ kurumsal hesaptan yapılan bilgilendirmede, “2024 yılı indirim kampanyası için henüz belirlenmiş bir tarih bulunmamaktadır” denildi.

resmi açıklamada, indirim kampanyasına yönelik ilan edilecek gelişmelerden haberdar olmak adına TOKİ kurumsal hesaplarının takip edilmesi gerektiği açıklandı. Bu açıklama ile ilerleyen günlerde konuyla ilgili resmi açıklama geleceği anlaşıldı.

İndirim nasıl oluyor?

Daha önceki dönemlerde borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 25 oranında indirim sağlanmıştı.

Ayrıca kampanyadan bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanıyordu. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasından faydalanabilmişti.

Tüm detaylar TOKİ'nkn yapacağı duyurunun ardından netleşecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.