Konya
Parçalı bulutlu
24°
Aksaray
Açık
22°
Karaman
Açık
24°
Ara
Anadolu'da Bugün Gündem Son dakika! 3.9 büyüklüğünde deprem

Son dakika! 3.9 büyüklüğünde deprem

Kayseri'de akşam saatlerinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Kayseri'de akşam saatlerinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir depremin yaşandığını açıkladı.

AFAD'ın paylaştığı bilgilere göre deprem saat 20.42'de meydana geldi. Sarsıntının yerin yaklaşık 18 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

Çevre ilçelerde de hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşarken, ilk belirlemelere göre herhangi bir can veya mal kaybına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

AFAD, depreme ilişkin gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtirken, vatandaşların resmi kurumların yapacağı açıklamaları dikkate almaları istendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *