Recep Baltaş kimdir, nereli ve neden Technopat'tan ayrıldı

Technopat ayrılığı sonrası gündem olan Recep Baltaş kimdir nereli ve kaç yaşında...

Recep Baltaş kimdir, nereli ve neden Technopat'tan ayrıldı
Yayınlanma:

Trakya Üniversitesi Almanca Öğretmenliği mezunu olan ve Rizeli olan Recep Baltaş, 2012 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen teknoloji sitelerinden biri olan Technopat'ta yazı işleri müdürü ve YouTube yüzü olarak görev yapmaktaydı. Recep Baltaş, Technopat'ın kuruluşundan bu yana 12 yıl boyunca görev aldı ve Türkiye'deki teknoloji sektörüne önemli katkılarda bulundu.

RECEP BALTAŞ TECHNOPAT'TAN NEDEN AYRILDI?

Technopat şirketinin kurumsal açıklamasında, "Kurumumuzda yazı işleri müdürü olarak görev yapan Sn. Recep Baltaş'ın sosyal medyada yaptığı bazı siyasi paylaşımların kurumumuza zarar verme noktasına geldiği için yollarımızı ayırma kararı aldık." ifadelerine yer verildi.

İsrail ile ilgili yapılan paylaşımların ardından Technopat yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Baltaş'ın sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği siyasi içerikli paylaşımların, kurumun tarafsız ve objektif imajına zarar verebilecek düzeyde olduğu ifade edildi. Technopat, yayın çizgisinin siyasi ve ideolojik bağlantılardan uzak, tamamen teknoloji odaklı olduğunu vurgulayarak, ayrılık kararını bu temelde aldıklarını açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.