Önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak?

Yurdun birçok bölgesinde sağanak yağış hakim olurken önümüzdeki günlerde ki hava durumu merak konusu oldu...

Önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak?
Yayınlanma:

AFAD'ın dün turuncu kodla uyardığı Konya'da Meteorolojinin son tahminlerine göre 4 Eylül Pazartesi kuzey kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Konya'da Meteorolojinin son tahminlerine göre 4 Eylül 2023 Pazartesi (bugün) hava parçalı ve yer yer çok bulutlu, şehrin batı ve kuzey kesimleri ile Aksaray'ın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olmak üzere bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, tahminlere göre rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

KONYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük tahminlerine göre Konya'da havanın 4Eylül Pazartesi (bugün) gök gürültülü sağanak yağışlı 18 ila 24 derece, 5 Eylül Salı günü parçalı bulutlu 15 ila 28 derece, 6 Eylül Çarşamba günü az bulutlu 16 ila 29 derece, 7 Eylül Perşembe günü az bulutlu 19 ila 29 derece, 8 Eylül Cuma günü ise az bulutlu ve 18 - 28 derece aralığında olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.