Konya'da din adamından skandal davranış: Müftü, aracında bir kadınla yakalandı!

Konya'da skandalın boyutu büyüdü! İsmailağa cemaatine mensup olduğu belirtilen bir müftünün, aracında yarı çıplak bir kadınla birlikte yakalanmasıyla ilgili iddialar, Türkiye'yi şoke etti.

Konya'da din adamından skandal davranış: Müftü, aracında bir kadınla yakalandı!
Yayınlanma:

Konya'nın Beyşehir ilçesine atanan İsmailağa cemaatine mensup olduğu belirtilen bir müftünün, aracının arka koltuğunda yarı çıplak halde bir kadınla birlikte yakalandığı iddia edildi. Olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Edinilen bilgiye göre, müftü G.B., iki hafta önce akşam saatlerinde açık alanda aracında bir kadınla birlikteyken polisler tarafından görüntülendi. Müftünün kimliği doğrulandığı halde, yanındaki kadının kimliği belirlenemedi.

Olay sonrası kaymakam, il müftüsüne, il müftüsü de Konya Valisi'ne haber verdi. Müftü ise iddiaları reddederek, çarşaflı eşini Konya Müftülüğü'ne getirerek, "O kadın bendim" şeklinde bir ifade verdirmeye çalıştı.

Konya'daki İsmailağa cemaati mensupları ve bazı siyasiler, müftü hakkında işlem yapılmaması için devreye girdi. Ancak polis tutanağı savcılığa gönderilmedi ve Konya İl Müftülüğü tarafından müftü hakkında bir soruşturma başlatıldı.

Konya İl Müftülüğü, Beyşehir müftüsünden ilçeyi terk etmesini istedi ve müftü de ilçeden ayrıldı. Müftünün görevden alınacağı ve açığa alınacağı yönünde iddialar da ortaya atıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum