Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçim sonuçları belli oldu

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (Konya SMMMO) 24. Olağan Genel Kurulu ve oda kurullarının seçimi gerçekleştirildi. Oda hizmet binasında gerçekleştirilen seçime üyeler yoğun katılım gösterdi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçim sonuçları belli oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) 24.  Olağan Genel Kurul Toplantısı oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

TEK BAŞINA KAZANAN LİSTE ÇIKMADI

Gerçekleştiren seçimlerde Başkan Adayları Abdil Erdal, Hakan Ceylan, İbrahim Paparacı ve Celal Emiroğlu yarıştı.

Oda binasında 2 bin 597 delegeden bin 841 delegenin oy kullandığı seçimde;

Abdil Erdal 783,

Celal Emiroğlu 430,

İbrahim Paparacı 293,

Hakan Ceylan 293 oy aldı.

Yönetim kuruluna seçilen üyelerin kendi arasında yapacağı müzakereler neticesinde oluşacak ittifakla 4 üyeye ulaşan aday oda başkanlığına seçilecek.

Genel Kurul’da oda üyesi meslektaşlarına hitap eden Meslekte Değişim Grubu adına Başkan Adayı Celal Emiroğlu, meslektaşları adına hep sahada olduklarına dikkat çekti.

Emiroğlu, “Mesleğimiz ve meslektaşlarımızın sorunlarını her platformda dile getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Meslekte Gelişim Grubu adına Başkan Adayı ve Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, “Meslektaşlarımız ve yaşadıkları zorlukları gidermek için bu yola çıktık ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Meslektaşlarımın ilgisiyle, desteğiyle eğer hizmete devam edersek her zaman meslektaşlarımın bana vermiş olduğu güç ve destekle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Meslekte Birlik Grubu adına Başkan Adayı Hakan Ceylan, “Bizim hedefimiz şahısları bir yere taşımak değil, meslektaşlarımızın haklarını koruyan ve en iyi şekilde temsil ederek mesleğimizin geleceğini imar etmektir” diye konuştu.

Meslekte Dayanışma Grubu adına Başkan Adayı İbrahim Paparacı, koalisyon ile kurulan oda yönetimde yönetim kurulu üyeleri ile odanın bütün borçlarını kapattıklarına dikkat çekerek odanın artıya geçtiğini ifade etti.

Başkan Adayı Paparacı, göreve gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projeleri meslektaşları ile paylaştı.

 

Ferit Hepokur 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.