Konya Mobilyacılar Odası, AVUNCUK isimli ahşap  oyuncak serisi üretiyor

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, “AVUNCUK adıyla marka tescilini aldığımız bir ahşap oyuncak serisi üretmeye başladık” dedi.

Konya Mobilyacılar Odası, AVUNCUK isimli ahşap  oyuncak serisi üretiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Konya Mobilyacılar Odası, ILO, Selçuklu Belediyesi, MEVKA projeleri ile altyapısını kurduğu Mesleki Eğitim Merkezi’ni ISO Belgesi  ile bir marka getirdi.  Konya Mobilyacılar Odası, hem ISO İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesi aldı, hem de proje ile oluşturulan altyapı ile ahşap oyuncak markası kurdu. Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, “AVUNCUK adıyla marka tescilini aldığımız bir ahşap oyuncak serisi üretmeye başladık. Alanında uzman ekibimiz ile yetiştirdiğimiz kursiyerlerin yapmış olduğu Ar-Ge ve tasarımını yaptığımız 30 adet birbirinden farklı ürünlerimiz  3+ yaş çocuğa hitap eden eğitici oyuncaklar ile istenildiği zaman da kişiye  özel  ahşap promosyon ürünler yapabiliyoruz. Almış olduğumuz bu belgeler,   projelerimizin bundan sonraki devamlılığı için daha etkili ve güvenli yol almamızı sağlayacak. Ahşap oyuncaklarımızda oyuncağın tasarımına  göre  kayın, masif, gürgen ve MDF ağaç kullanıyoruz. Oyuncaklarda  tamamen çocuk sağlığına uygun su bazlı boya ve vernik kullanıyoruz” dedi.

“AVUNCUK’MARKAMIZIN KÖKENİNİN UYGUR TÜRKLERİ’NE DAYANIYOR”

 Başkan Mehmet Günbaş kendi alanlarındaki meslek odaları içinde Türkiye’de ilk defa ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesi ve ‘AVUNCUK’ ahşap oyuncak ve tasarım markası belgesine sahip olduklarını belirtti. Günbaş, “Mesleki Eğitim Atölyeri’nde tescilini aldığımız AVUNCUK markamızın kökeni Uygur Türkleri’ne dayanıyor. Eğlence, oyun oyun aletleri anlamına gelen markamızın AVUN kelimesi ise  çocuğu avutmak anlamında kullanılıyor. Yapmış olduğumuz ahşap  oyuncaklarımız da çocuklarımız, eğlenecek renk ve şekilleri öğreneceği gibi, el becerilerini ve zekalarını geliştirebilecek” dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum