Kılıçdaroğlu'nun Yapacağı Yürüyüş İçin Hazırlanan Afiş Tepki Çekti

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Perşembe günü Ankara'dan İstanbul'a başlatacağı yürüyüş için CHP tarafından hazırlanan afiş tepki çekti. Afişte, Kılıçdaroğlu'nun askerlerin önünde yürüdüğü görülüyor.

Kılıçdaroğlu'nun Yapacağı Yürüyüş İçin Hazırlanan Afiş Tepki Çekti
Yayınlanma:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını protesto etmek için 15 Haziran Perşembe günü Ankara'dan İstanbul'a uzanan bir yürüyüş başlatacağını açıkladı.
"KİMSE GELMESE DE BEN YÜRÜYECEĞİM"

Yürüyüş Ankara Güvenpark'tan başlayıp, İstanbul'da Berberoğlu'nun cezasını bugün çekmeye başladığı Maltepe Cezaevinde son bulacak.
Yürüyüş için elinde sadece "adalet" yazılı bir pankart olacağını belirten CHP lideri, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında "Kimin benim arkamda olacağını bilemem. İster bir kişi olsun, ister on bin kişi. Ben yürüyeceğim" dedi.

KULLANDIKLARI AFİŞLER TEPKİ ÇEKTİ

CHP Genel Merkezi ise Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü için bir afiş hazırlayarak resmi internet hesabı ve twitter hesabından yayınladı. Ancak afişte kullanılan fotoğraf, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki çekti.

SADECE KILIÇDAROĞLU VE ASKERLER VAR

Afişte 29 Ekim 2013'teki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında Kılıçdaroğlu'nun Anıtkabir'de çekilmiş bir fotoğrafı kullanıldı. Ancak fotoğraftaki her şey karartılırken, sadece Kılıçdaroğlu ve arkasındaki kalabalık asker grubuna odaklanıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.