Kılıçdaroğlu taksiciler ile sahur yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'ndaki taksicilerle, sahurda bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu taksiciler ile sahur yaptı
Yayınlanma:

 Taksicilerin sıkıntılarını dinleyen CHP Lideri, huzur vurgusu yaptı.CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu,  Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nin düzenlediği sahur programına katıldı. Programa,  CHP  İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat,  Bakırköy Belediye Başkanı ile çok sayıda taksici katıldı.  Kılıçdaroğlu, taksicilerle sohbet edip, onların sıkıntılarını dinledi.

"SİZ HELAL EKMEK DERDİNDESİNİZ SİYASETÇİNİN İŞİ DE ÜLKEYE HUZUR GETİRMEK"

Taksicilere bir konuşma yapan  CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu, "Sizler direksiyon sallıyorsunuz. Gece gündüz demiyorsunuz. 24 saat çalışarak evinize helal ekmek götürmek istiyorsunuz. ve bunun da huzur içinde yapmak istiyorsunuz. Siyasetçinin görevi de ülkeyi yönetirken ülkeye huzur getirmek. Biz bu amaçla siyaset yapıyoruz ve bu amaçla da çalışıyoruz. İstiyoruz ki her eve ekmek girsin. Her evde huzur olsun. Memlekette huzur olsun. Birlikte yaşayalım" dedi.

"HANGİ PARTİYE OY VERMİŞ OLURSA OLSUN, HERKES HUZURU HAK EDİYOR"

Farklı görüşlerin olabileceğini, vatandaşların farklı siyasi partilere oy verebileceğini ama aynı ülkede herkesin huzur içinde yaşamayı hak ettiğini savunan  Kılıçdaroğlu, "Bu çerçevede bu Ramazan'ın hepimize huzur getirmesini dilerim. Evlerimizde okullarımızda yuvalarımızda taksi duraklarımızda huzur olsun. Dolayısıyla bu akşam birlikteyiz. Emeğiniz gerçekten de kutsaldır. Emeğiniz gerçekten de helaldir. Çalışıyorsunuz. Üretiyorsunuz. Biz siyasetçilerin de bu çalışmanıza karşı sizlere hizmet etmesi lazım. Size verdiğimiz hizmet ölçüsünde bu ülkeye huzur gelecektir" dedi.

Sahur programının ardından  Kılıçdaroğlu, havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.