JMO’dan İller Bankası’na ziyaret

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Konya Şube Başkanı Şükrü Arslan, İller Bankası Konya Bölge Müdürü Murat Karaçam’ı makamında ziyaret etti. Jeoloji Mühendisi olan Karaçam’a yeni görevinde başarılar dileyen Arslan, Konya’da uygulanan jeoteknik uygulamaları, yeraltı suyunun mevcut durumu ve suyun geleceği ile ilgili bilgiler verdi.

JMO’dan İller Bankası’na ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Konya Şube Başkanı Şükrü Arslan, İller Bankası Konya Bölge Müdürü Murat Karaçam’ı makamında ziyaret etti. Jeoloji Mühendisi olan Karaçam’a yeni görevinde başarılar dileyen Arslan, Konya’da uygulanan jeoteknik uygulamaları, yeraltı suyunun mevcut durumu ve suyun geleceği ile ilgili bilgiler verdi. Ziyarete Yönetim Kurulu Üyelerinden Harun Adalı ve Derya Cantekinler eşlik etti.

Konya’da yapılan jeoteknik etüt çalışmaları ve Konya Büyükşehir Belediyesinin 2008 yılında yayınladığı Jeoteknik Uygulama Şartnamesinin Jeoloji Mühendisliğine ve Jeoloji Mühendislerine sağladığı katkının önemini vurgulayan JMO Konya Şube Başkanı Şükrü Arslan; “Jeolojik etütler mesleğimizin temel iş konuları arasında yer almakta olup Konya Büyükşehir Belediyemizin de destekleri ile hazırlanan bu Jeoteknik - Zemin Etüdü Raporlarına Ait Özel Teknik Şartnamesi ve sürece ilişkin olumlu katkıları Türkiye’ye örnek olmuştur. Bu şartname günümüzde verilen hizmetlere ciddi katkı sağlamakta, sonrasında yürütülen ilgili çalışmalara altlık oluşturmakta ve uygulamalarda karşılaşılabilecek sorunların yol açacağı zararları minimize etmektedir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İller Bankası Bölge Müdürü Murat Karaçam Jeoloji Mühendisi olmadan hiçbir mühendislik yapısı işine başlanamayacağını, her kurum ve kuruluşta Jeoloji Mühendislerinin çok önemli görevleri olduğunu belirtti. Daha önce İller Bankası Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Karaçam, “O dönemde ben de jeolojik etütler ile ilgili Konya’da uygulanan şartnameye uygun hazırlanan raporları bütün Türkiye’ye örnek olarak gösterdim.” dedi.

JMO Konya Şube Başkanı Arslan; 22 Mart Salı günü KOP Bölge Kalkınma İdaresi Konferans Salonunda düzenlenecek olan ve “Sürdürülebilir Tarım için Su, Su İçin Bilinçli Tüketim” temalı panele İller Bankası Bölge Müdürü Murat Karaçam’ı davet etti. Karaçam ise kurum olarak Jeoloji Mühendisleri Odası ile işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyacağını ve farklı projeler yürütebileceklerini belirterek, JMO Konya Şube Başkanı Şükrü Arslan ve yönetim kuruluna yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.