Jelibon rezervi olayı sonrası Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e ağır sözler geldi: Bu adam Ankara'da...

Özgür Demirtaş, Melih Gökçek’in dün akşam yaptığı jelibon rezervi sözlerinin ardından “Gerçekten çok üzgünüm, bu esprisi yapılacak bir durum değil. Benim ülkemin başkentinin belediye başkanlığını yaptı” diye yazdı.

Jelibon rezervi olayı sonrası Özgür Demirtaş'tan Melih Gökçek'e ağır sözler geldi: Bu adam Ankara'da...
Yayınlanma:

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’e söyledikleriyle olay oldu. Gökçek’in “jelibon rezervi bulunmuş” açıklamasının ardından yaşadığı üzüntüyü dile getiren Demirtaş “Daha fazla söylenebilecek hiçbir şey kalmadı” dedi.

MURAT MURATOĞLU İRONİ YAPTI GÖKÇEK İNANDI

Ekonomist Murat Muratoğlu’nun ironi yaparak “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı…” ifadelerini gerçek sanan Melih Gökçek Ankara Masası TV’de “Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon, bilmiyorum. Yer altında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş” diye konuştu.

ÇOK ÜZGÜNÜM

Melih Gökçek’in bu ifadeleri sosyal medyada alay konusu olurken Özgür Demirtaş bu dalga geçilecek bir konu değil diyerek içinde bulundukları durumun vahametini anlattı.

Demirtaş Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Jelibon’nun bir doğal Kaynak olduğuna inanan kişi benim ülkemin başkentinin belediye başkanlığını yaptı. Hem de bilmem kaç yıl yaptı. Daha fazla söylenebilecek hiçbir şey kalmadı. Gerçekten çok üzgünüm, bu esprisi yapılacak bir durum değil” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.