İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gösterilerde polise asitli saldırıya tepki gösterdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul'un Saraçhane ilçesinde bu gece gerçekleşen gösterilerde bir polis memuruna asitli saldırı yapıldığını belirtti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gösterilerde polise asitli saldırıya tepki gösterdi
Yayınlanma:

Bakan Yerlikaya, sokak çağrısı yapanların bu tür eylemlerin hukuki sorumluluklarını ve veballerini dikkatlice düşünmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, göstericilere yönelik uyarıda bulunarak, "Milletimizin huzur ve güvenini tehdit edenlere, vandallığa asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Polis memurlarının ülkenin huzur ve güveninin teminatı olduğuna dikkat çeken Yerlikaya, bu amaçla görevlerini yerine getirmekte olduklarını ifade etti.

Olayın ardından güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.