Gazze’de İnsanlık Ölmesin

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı, Gazze için insani yardım kampanyası başlattı. İsrail’in Gazze saldırıları nedeniyle ‘’Gazze’de İnsanlık Ölmesin’’ sloganıyla yardım kampanyası başlatan Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı, kampanyadan elde edilecek bağışların

Gazze’de İnsanlık Ölmesin
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türk Kızılayı İnsanı Yardım Kampanyası Başlattı.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı, Gazze için insani yardım kampanyası başlattı. İsrail’in Gazze saldırıları nedeniyle ‘’Gazze’de İnsanlık Ölmesin’’ sloganıyla yardım kampanyası başlatan Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı, kampanyadan elde edilecek bağışların Gazze'deki siviller için yaşamsal öneme haiz insani yardım malzemelerinin temininde kullanılmak üzere Filistin Kızılayına şartlı iletileceği bildirildi.

Kızılay, yardım eli uzatmaya devam ediyor

"Vefa duygusu en güçlü toplumlar arasında yer alan Kıbrıs Türk halkının, dünyanın gözü önünde Gazze'de yaşanan İsrail dehşeti karşısında sessiz kalmasının mümkün olmadığını" ifade eden Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Genel Başkanı Sezai Sezen, Gazze'de devam eden insanlık dışı saldırılar karşısında korumasız durumda, her gün ölümle burun buruna olan Filistinlilere yardım elini uzatma kararı aldıklarını vurguladı.

turk-kizilayin-gazzedeki-asevinde-sicak-yemekler-pisiriliyor.jpeg

Türk Kızılay’ın Gazze’deki aşevinde sıcak yemekler pişiriliyor

Sezen, yapılacak her kuruş yardımın Filistinli çocuk ve ailelerin yaşamsal öneme haiz ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtirken, vatandaşların bağışları, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı genel merkez ve şubelerine doğrudan nakdi olarak makbuz karşılığı yapılabileceği bildirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.