Konya
Parçalı bulutlu
6°
Aksaray
Hafif yağmur
9°
Karaman
Kapalı
7°
Ara
Anadolu'da Bugün Gündem Flaş gelişme! O isim görevden alındı

Flaş gelişme! O isim görevden alındı

Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’un görevden alındığını duyurdu.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’un görevden alındığını duyurdu. Kararın, Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda 15 Nisan 2026 tarihinde yaşanan saldırı sonrası başlatılan idari süreç kapsamında alındığı belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, söz konusu olayın tüm boyutlarıyla araştırılması amacıyla Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından görevlendirilen başmüfettişlerce inceleme ve soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü ifade edildi.

Açıklamada, “Menfur olayı müteakiben başlatılan idari süreçler kapsamında, soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesini teminen Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur görevden alınmıştır. Konu tüm yönleriyle titizlik ve hassasiyetle ele alınmakta olup, sürece yönelik gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır” denildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *