Erdoğan: Zulme karşı en yüksek eda ile haykıracağız

Türkiye'nin İsrail zulmüne yüksek sesle karşı çıkmasını eleştirenlere işaret eden Erdoğan, "Erdoğan bu şekilde konuşmamalı diyorlar. Zulme karşı en yüksek eda ile haykıracağız." dedi.

Erdoğan: Zulme karşı en yüksek eda ile haykıracağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, İsrail'in masum sivilleri hedef almasına bir kez daha sert tepki gösterek, şunları söyledi:

"DEMOKRASİ DERSİ VERENLER SESSİZCE SEYREDİYOR"

"İkinci Dünya Savaşı'nın ardından Filistin topraklarında başlayan katliamlar, sürgünler, baskınlar, haydutluklar son haftalarda yeniden zirve yapmıştır.

Herkesin gözü önünde çoğu çocuk ve kadın yüzlerce masum insan teknolojinin son ürünü ağır silahlarla öldürülüyor. On binlerce insanın evleri başlarına yıkılıyor. Dünyaya demokrasi, insan hakları, hukuk, adalet, özgürlük, güvenlik vaazı veren uluslararası kurumlar ve devletler ise bu zulmü sessizce seyrediyor.

"NE DİYORLAR, ERDOĞAN BU ŞEKİLDE KONUŞMAMALI"

Öbür taraftan bize de ne diyorlar? Erdoğan bu şekilde konuşmamalı. Ne yapmalı? Alkış mı tutmalı? Biz zulmü gördüğümüz yerde en yüksek eda ile haykıracağız."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.