Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Sude Naz Akkuş'un cenazesinde sert sözler... Takipçisi olacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'daki Gençlik Şöleni dönüşü Niğde'de yaşanan kazada hayatını kaybeden Sude Naz Akkuş'un Kocaeli'ndeki cenaze namazına katıldı. Erdoğan kaza ile ilgili olarak, ''Şoförle ilgili yargı gereken neyse bunun takibini yapacak, bunu takipsiz bırakamayız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi Sude Naz Akkuş'un cenazesinde sert sözler... Takipçisi olacağız
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sude Naz Akkuş'un cenaze namazının ardından şu konuşmayı yaptı: 

- Musalla taşında onları ebedi aleme uğurluyoruz. Az önce hocamız zaten helalliklerinizi istedi, Allah sizlerden de razı olsun. Adana'da bizler akşam bütün gençlerimizle çok coşkulu, heyecan dolu bir akşam yaşadık.

- Ertesi sabah bu elim trafik kazasını duyduk. Rabbimden temennimiz odur ki inşallah bu genç yaşta ebediyete uğurladığımız Sude kızımız için rabbim mekanlarını cennet eylesin diyorum.

- Ailelerine biz başsağlığı diliyoruz, tabii biz şuna her şeyden önce inanacağız, rabbim buyuruyor ki; 'Ölümü de hayatı da biz sizleri imtihan için yarattık' bunun yaşı yok her an ölüme hazır olacağız.

- Bizim için ölüm bir yok oluş değildir, ölüm aslında Müslümanlar için bir tebdili mekandır, dünyadan ahirete irtihaldir. Sabredeceğiz ve inşallah, sevgililer sevgilisinin sancağı altında rabbim bizleri haşr-u cem eylesin.

- Bir diğer taraftan özellikle de Sude kızımızın olduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gerekenler ne ise bunların takibini yapacak ve bizler de bunun takipçisi olacağız.

Bunu takipsiz bırakamayız temennim odur ki inşallah şehitler safında bu 3 yavrumuzu rabbim habibi ile haşr-u cem eyler.

Çünkü onlar çok iyi niyet ile böyle bir yolculuğa çıkmışlardı ve bu yolculuğun maalesef sonu tabii böyle gerçekleşti ben tekrar sizlerden haklarınızı helal etmenizi istiyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.