Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devamı gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Beşiktaş Belediye Başkanı'nın görevden uzaklaştırılmasının ardından yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Erdoğan, "Kılıçdaroğlu gaipten haberler vermeye alışkındır. Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş! Beşiktaş’taki olaya yaklaşımı tarzını hiç affedilir bir yanı yok bunların çok daha açık bir biçimde ortaya çıktığını göreceğiz. Bunların daha devamı var" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devamı gelecek
Yayınlanma:

Fransa'ya resmi bir ziyaret gerekleştiren ve Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'la önemli görüşmeler yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı'nın görevden uzaklaştırılmasını ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalara da cevap verdi. Erdoğan, "Kılıçdaroğlu gaipten haberler vermeye alışkındır. Şu anda daha 14 ay var. AK Parti bunaldı da bunu yapıyor falan bunların hepsi... Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş! Bunların hepsi tespit edilmiş bu zatın suçları. Beşiktaş’taki olaya yaklaşımı tarzını hiç affedilir bir yanı yok bunların çok daha açık bir biçimde ortaya çıktığını göreceğiz. Bunların daha devamı var" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları...
Yolsuzlukların savunucusu

*Beşiktaş Belediye Başkanı'nın görevden alınmasının ardından Kılıçdaroğlu’nun “AKP (seçimi) alamayacağını anladı onun için böyle yapıyor” beyanı var.

Kılıçdaroğlu gaipten haberler vermeye alışkındır. Şu anda daha 14 ay var. AK Parti bunaldı da bunu yapıyor falan bunların hepsi... Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş! O da kendisini buğday ambarında görüyor. Bizim bütün attığımız adımların hepsi nerede bir suistimal varsa nerede bir yolsuzluk varsa mülkiye müfettişleri ile birlikte gideriz. Benim vatandaşım korkmasa, çekinmese ortaya daha çok şeyler çıkar. Kılıçdaroğlu’nun en büyük marifeti yolsuzlukları savunmaktır. Nitekim Ataşehir’i nasıl savunduğunu gördük şimdi de Beşiktaş’ı savunuyor. Yolsuzlukları savuna savuna buralara gelmiştir. Şu anda gerek Beşiktaş gerek Ataşehir’le alakalı kendi kızı da olmak üzere bunların hepsini belgeleri ile birlikte arkadaşlarımız açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.