CHP’li başkan ile Konyalı belediye başkanı arasında polemik! "Senden alacağım tazminatla..."

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı, Konya’daki bir belediye hakkında inceleme başlatmıştı. Belediye başkanı ile CHP İlçe Başkanı arasında ‘soruşturma’ tartışması çıkmıştı. CHP’li başkan ile belediye başkanı arasında tartışmalar sürüyor

CHP’li başkan ile Konyalı belediye başkanı arasında polemik! "Senden alacağım tazminatla..."
Yayınlanma:

Konya Haber: Geçtiğimiz günlerde; İçişleri Bakanlığı, Kulu Belediyesi hakkında inceleme başlatmıştı.

Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, konuyla yaptığı açıklamada, yaklaşık 6 ay önce inceleme başlatıldığını, gerekli incelemelerin yapıldığını ve 6 maddenin 5’i hakkında soruşturma izni verilmemesine karar verildiğini ifade etmişti.

Başkan Ünver ayrıca, 1 madde ile ilgili soruşturma izni verilmesine karar verildiğini ve 10 günlük itiraz dilekçesi gönderdiklerini belirtmişti.

Ünver’in açıklamalarına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kulu İlçe Başkanı Ersel Çorum yanıt vermişti.

Öte yandan CHP Kulu İlçe Başkanı Çorum, Kulu Belediye Başkanı Ünver’in ismini kullanmadan yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Ey Başkan!!! Sen bize dinsiz ve teröristsiniz diyordun, gördük ki çaldığın kanıtlandı, din ve bayrağın arkasına sığındın ama olmadı. Sen artık hem dinsiz hem de teröristsin!!!” ifadelerini kullanmıştı.

“SENDEN KAZANACAĞIM TAZMİNATLA GARİBANLARA DÖNER…”

Yaşanan tartışmaların ardından konu ile ilgili olarak Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Kulu İlçe Başkanı Ersel Çorum’un verdiği ifadeyi paylaştı.

Başkan Ünver paylaşımında, “Ne oldu sayın başkan? Niye birdenbire kıvırdın? Sayfanda paylaştığına bak, polisteki ifadene bak. Resmen karakolda doğru söyler mahkemede şaşar olmuş. Yazıklar olsun. Sen bir de ana muhalefet partisi ilçe başkanı olacaksın öyle mi? Sana söz; senden kazanacağım tazminatla garibanlara döner ısmarlayacağım” ifadelerini kullandı.

murat-unver-paylasim.jpg

“EY MURAT ÜNVER! SEN İDDİALARA CEVAP VER!”

CHP Kulu İlçe Başkanı Ersel Çorum da Kulu Belediye Başkanı Ünver’in paylaşımına yanıt verdi.

Çorum paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ey Murat Ünver! (Bak ismini kullanıyorum, yaran var ki üzerine alınmışsın). Sen hakkında çıkan iddialara cevap ver, biz yorulduk senin hakkındaki haberleri okumaktan. Sen ilk önce kendi yaptıklarını temizle, ondan sonra bu ülkenin kurucu partisini ağzına alabilirsin. Kim tazminat alacak, onla ne yapacak göreceğiz. Lafla değil icraatla göreceğiz!!!”

ersel-corum-paylasim.jpg

KULU BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER'İN, CHP KULU İLÇE BAŞKANI ÇORUM'A AİT OLDUĞUNU BELİRTTİĞİ İFADE:

murat-unver-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.