CHP, katliam bölgesinde

Aralarında CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’inde bulunduğu CHP'li bir heyet, Christchurch’te Al Noor Camii ve Linwood Camii kurbanları için ziyarette bulunarak, hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı.

CHP, katliam bölgesinde
Yayınlanma:

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki iki camiye düzenlenen ve aralarında çocukların da bulunduğu saldırıda toplam 50 kişi hayatını kaybetmişti. CHP'li bir heyet ise Christchurch’te Al Noor Camii ve Linwood Camii kurbanları için ziyarette bulunarak hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı.

 Heyette; CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve Dışişlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz yer aldı.

 CHP heyeti saldırıda yaralanan Konyalı Mustafa Böztaş’ı ve ailesini de hastanede ziyaret etti: CHP heyetinin Mustafa Böztaş’ı ziyaretinde Avustralya ve Yeni Zelanda Müftülük heyetleri de hazır bulundu.

Ayrıca Christchurch kent merkezinin katliam anısına ziyarette bulunanların bıraktıkları çiçeklerle bir çiçek tarlasına döndüğü de fark edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.