Bir köy tedirgin! 16 gün geçti yakalanamadı, korkudan evlerini terk ettiler

Sivas'ın Kangal ilçesinde A.K. (62), husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) pusu kurarak av tüfeği ile vurup öldürerek dağa kaçtı. A.K. (62) aradan geçen 16 güne rağmen bulunamadı.

Bir köy tedirgin! 16 gün geçti yakalanamadı, korkudan evlerini terk ettiler
Yayınlanma:

18 Ağustos'ta ilçeye bağlı Topardıç köyü Kuşburnu tepesi mevkisinde meydana geldi. Tarlalarını biçtiren Hüseyin Ercan, traktörün römorkuna yüklediği buğdayı köyüne götürürken, arazi anlaşmazlığı nedeniyle daha önceden husumetli olduğu dayısı A.K. ile karşılaştı.

A.K. yanındaki av tüfeği ile traktörle giden yeğeni Hüseyin Ercan'a ateş açtı. Kontrolden çıkan traktör şarampole düştü. A.K., daha sonra tarlada çalışan eniştesi Ali Rıza Ercan'ın yanına giderek ona da tüfekle ateş açtı.

Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ali Rıza Ercan ile oğlu Hüseyin’in hayatını kaybettiği belirlendi.

16 GÜNDÜR ARANIYOR

Jandarma olayın ardından motosiklet ile kaçan cinayet şüphelisi A.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda 24 Ağustos'ta olayın yaşandığı yere yakın bölgede A.K.'ya ait motosiklet terkedilmiş halde bulundu.

Köyde ikamet eden Ercan ailesinin yakınları ve bazı köylüler ise A.K'nın kendilerine de zarar vermesinden endişe ederek bölgeden ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.