Bilal Erdoğan, NEÜ Geliştirme Vakfı’nı açtı 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Geliştirme Vakfı 'NEVA' Ofisi, İlim Yayma Vakfı Başkanı Bilal Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Bilal Erdoğan, NEÜ Geliştirme Vakfı’nı açtı 
Yayınlanma:
Güncelleme:

Erdoğan, "Her gelişimizde olduğu gibi bugün de Konya'da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim vakıf geleneğimiz bugün ABD'nin başta olmak üzere batının devam ettirdiği bir müessese. Bizler yeniden bu müesseseyi devam ettirmek, daha ötesine geçmek durumundayız. 

bilal-erdogan-neugelistirme-vakfini-acti.jpeg

İnşallah vakfımız da Konya gibi bir eğitim şehrinin dünya çapında işler yapmasına katkı sağlayacaktır. Tüm katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi.   Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, "  Vakfımız açıldıktan sonra da Necmettin Erbakan Üniversitesi çok iyi noktalara gelecek. Vakfımız bu konuda üniversitemizin en büyük destekçisi olacak. Necmettin Bilal Erdoğan'a teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. Konya Valisi Vahdettin Özkan da, "İlim Yayma Vakfı Başkanımız Bilal Bey'in burada olması bize büyük bir katkı sunuyor. Konya'nın alimleri, arifleri bu vakıf ruhuyla yetişmiştir. Bu destek başka bir destektir, gönül desteğidir" dedi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın payitaht şehir olduğunu dile getirdi. Başkan Altay, şunları söyledi: “Konya payitahtlık geleneğini eğitimde de sürdüren bir şehir. Konya, 5 üniversitesi ve 120 bin öğrencisiyle Türkiye'nin öğrenci şehirlerinden birisi. Üniversitelerimizin hepsiyle gurur duyuyoruz. Vakfımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.