Başkan Kavuş, Ankara’da siyasetçi ve bürokratlarla buluştu

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, başkent Ankara’da görev yapan Konyalı bürokrat ve siyasetçilere ziyaret gerçekleştirdi. 3 yıllık süreçte Meram’a yapılan yatırımlar ve yürütülen projeler hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Kavuş, ziyaretlerinde görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Kavuş, Ankara’da siyasetçi ve bürokratlarla buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Başkent Ankara’da, Konyalı siyasetçiler, bürokratlar ve bazı STK’ları ziyaret etti. Siyasetçi ve bürokratlara görev başında geçen üç yıllık süreçte Meram’a yapılan yatırımlar ve yürütülen projeler hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Kavuş, ziyaretlerinde önümüzdeki süreçte Meram’a yapılacak yatırımlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN KAVUŞ, KONYALI SİYASETÇİLERLE MERAM’IN GELECEĞİNİ KONUŞTU

Başkan Kavuş ziyaretlerine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ile başladı. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Kavuş, Genel Başkan Yardımcısı Usta’ya yapılan çalışmaları anlattı. Usta’ya 2022 yılında hayata geçecek yatırımlar ve projeler hakkında da bilgi veren Başkan Kavuş, daha sonra Gazi Meclis’te Konya Milletvekillerini ziyaret etti. Bu ziyaretler kapsamında Başkan Kavuş, AK Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Gülay Samancı, Hacı Ahmet Özdemir, Orhan Erdem ve Halil Etyemez’in misafiri oldu. Her bir vekille Meram ve Meram’ın geleceği için istişarelerde bulunan Başkan Mustafa Kavuş, vekillere bugüne kadar ilçeye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

 BAŞKAN KAVUŞ, ZİYARETLERİ KAPSAMINDA KONYALI BÜROKRATLARLA DA BİR ARAYA GELDİ  

Başkan Mustafa Kavuş, Ankara ziyaretleri kapsamında bürokratlarla da Meram’ı konuştu. Bu kapsamda  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu üyesi Refik Tuzcuoğlu, Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Daire Başkanı Halil Koç ve Yargıtay Üyeleri Mehmet Arı, Harun Can, Hasan Öz, Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Dairesi Başkanı Nehar Poçan ile de bir araya geldi. Ziyaretleri, siyasetçi ve bürokratlarla sınırlı kalmayan Başkan Kavuş Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve yönetim kurulu üyelerinin de misafiri oldu.

“TÜM SİYASETÇİLERE VE BÜROKRATLARA MERAM İÇİN GÖSTERDİKLERİ YAKIN İLGİDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”   

Ziyaret ettiği her bir isme Meram’a verdikleri değer ve ziyaretlerinde gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Meram Belediye Mustafa Kavuş, istişareleri ve sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Başkent ziyaretlerimizde Meram ve Meram yatırımları adına çok faydalı görüşmeler gerçekleştirdik. Meram’ımızın, sadece şehrimiz için değil tüm Türkiye için önemli çalışmaların altına imza atan tüm siyasetçilerimiz ve bürokratlarımızın gönlünde ne denli önemli bir yere sahip olduğuna bir kez daha şahit olduk. Aynı duygu, düşünce, ideal ve vatan millet sevdasına sahip olmanın ve bunun bir sonucu olarak birlik ve beraberlik içinde ortaya koyulan yönetimin ülkemize ve şehrimize çok şey kazandırdığını farkettik. Bu birlik ve beraberliğin aynı güzelliklerle devam etmesiyle hem ülkemiz hem şehrimiz kazanıyor. İnşallah bu görüşmeler ve ortaya koyulan birlik ve beraberlikten Meram’ın kazanımlarını önümüzdeki süreç içinde hemşehrilerimiz daha yakından hissedecekler” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.