Başkan Altay, AK Partili belediye başkanları toplantısına katıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde düzenlenen AK Partili Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Başkan Altay, AK Partili belediye başkanları toplantısına katıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkan Altay, Ankara’da Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde gerçekleştirilen AK Partili Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda, yerel yönetimler kapsamında izlenilecek yol haritası mercek altına alınırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, il ve ilçe belediyeleri çerçevesinde diyaloğun daha da güçlendirilmesi gerektiğine dikkati çekerek, vatandaşların hayatına dokunan hizmetlerin önemli bir kısmını hala Ak Partili belediyeler tarafından yürütüldüğünü ve 19 yıl içerisinde vatandaşın beklentilerinin bu bağlamda artış gösterdiğini söyledi.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Altay, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında düzenlenen toplantıda belediyelerimizin çalışmalarını istişare ettik. Odak noktasında gönül belediyeciliği, kalkınma ve yatırım olan yerel yönetim anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.