Bakan Soylu: Cumhuriyet tarihi rekoru kırarak 22 ton eroin ele geçirdik

İçişleri Bakanı Soylu, "2021 yılında Cumhuriyet tarihi rekorlarını kırarak 22 ton 234 kilogram eroin, 2 ton 841 kilogram kokain ele geçirdik" açıklamasını yaptı.

Bakan Soylu: Cumhuriyet tarihi rekoru kırarak 22 ton eroin ele geçirdik
Yayınlanma:
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Uyuşturucuyla mücadelede rekorlar kırdıklarını ifade eden Soylu, "2021 yılında 5 ton 518 kilogram metamfetamin, 8 milyon 454 bin 308 adet sentetik ecza ele geçirdik. Bunlar da Cumhuriyet tarihi rekorudur" dedi.

Soylu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Uyuşturucu meselesi bizim için hem geleceğimizle ilgili bir sorundur hem de bir güvenlik sorunudur. 2021 yılında 22 ton 234 kilogram eroin bu cumhuriyet tarihinin rekorudur. 2 ton 841 ton kokain bu da rekor herhalde bu da cumhuriyet tarihinin rekorudur. 5 ton 518 kilogram metamfetamin bu da rekordur. 8 milyon 454 bin adet sentetik ecza bu da rekordur. Milletimiz hiç merak etmesin nasıl terörde büyük mücadele ortaya koyuyorsak bunu devam ettireceksek uyuşturucuyla mücadelede de aynı azmi aynı gayreti hep birlikte sergilemeye devam ediyoruz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.