Amatör ruhlu profesyonel fotoğraflar KONFAD’da

Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD) bir grup fotoğraf ve doğa tutkunu tarafından kuruldu.

Amatör ruhlu profesyonel fotoğraflar KONFAD’da
Yayınlanma:

Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD) şehrin ilk fotoğraf derneği olarak 1996 yılında Konya’da kuruldu.

Konya ve çevresinde fotoğrafla gönül bağı bulunan her yaş, meslek ve konumdan insanı çatısı altında toplayan grup amatör ruhla profesyonel fotoğraf çekme gayreti içindeki üyelerden oluşmakta. 

“AMATÖR RUH ÇIKIŞ NOKTAMIZ”

Konfad’ın fotoğrafı ve doğada gezmeyi seven insanların kulüpleşme ihtiyacı neticesinde kurulduğunu ve şehirde en eski dernek olduklarını söyleyen Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği Başkanı Erkan Mumcu, “Amatör ruhlu profesyonel fotoğraflar çekme arzusu çıkış noktamızı teşkil etmekte, bu sene 21. kuruluş yıl dönümümüz içerisindeyiz. Konya’da fotoğraf sanatına ilgi gayet güzel bizimle beraber şehirde toplamda 4 tane fotoğraf derneği var ve onlarla sürekli görüşüp birbirimizin düzenlediği fotoğraf gösterilerine katılıyoruz” dedi. 

KONFAD’IN FAALİYETLERİ

Konfad’ın kapısının herkese açık olduğunu söyleyen Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği Başkanı Erkan Mumcu, “Haftada 1 akşam olmak üzere bir fotoğraf gösterisi düzenliyoruz bir üyemizin ya da bir fotoğraf sanatçısının bu yapılan fotoğraf gösterisinin üzerine sohbetlerimiz ve söyleşilerimiz oluyor bunun yanı sıra yurt içi ve yurt dışına fotoğraf gezileri düzenliyoruz. Fotoğrafçıların bir arada olması açısından fotoğraf gezileri oldukça önemli” dedi. Mumcu, bunun dışında temel fotoğraf atölyesi düzenlediklerini bunun içerisinde gece fotoğraf çekimi, karanlık oda çalışması, portre fotoğrafçılığı ve photoshop eğitimi verdiklerini kaydetti.
Seyit Mehmet Kavuncu / Anadolu'da Bugün

amator-ruhlu-profesyonel-fotograflar-konfadda-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.