Adana'daki terör operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Adana'da mahallelerdeki korsan gösterileri organize edenler ile terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 şüphelinin 6'sı tutuklandı.

Adana'daki terör operasyonunda 6 kişi tutuklandı
Yayınlanma:

Adana'da mahallelerdeki korsan gösterileri organize edenler ile terör örgütü PKK/KCK'nın dağ kadrosuna katılıp geri dönen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 6'sı tutuklandı, 10'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik kent merkezinde belirlenen 20 adrese 5 gün önce şafak vakti düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7'si kadın 16 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan H.K, K.K, H.T, B.G, D.K. ve A.K. tutuklandı, 10 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 Mayıs'ta düzenlediği operasyonda 16 şüpheliyi gözaltına almıştı. Zanlıların, PKK/KCK'nın mahallelerdeki korsan gösterilerini organize ettiği ve örgütün dağ kadrosuna katılıp daha sonra geri döndüğü iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.